Ανοιξη Καλοκαίρι 2016 – Τα fashion trends

Ανοιξη Καλοκαίρι 2016 – Τα fashion trends

Συμβουλές για την Ανοιξη που θα σας βοηθήσουν

Η Ανοιξη έφτασε ημερολογιακά και όπου να’ναι έρχεται και στην πράξη αφού οι θερμοκρασίες σταθεροποιούνται ψηλότερα από οτι είχαμε συνηθίσει ως τώρα. Γι αυτό λοιπόν αν είστε από αυτές που επιθυμούν να ακολουθήσουν πιστά τις επιταγές της μόδας έχουμε να σας προτείνουμε αυτό που διαφαίνεται να είναι το must της Ανοιξης. Με λίγη φαντασία και κάποιες ιδέες από εμάς, ίσως η Ανοιξιάτικη συλλογή σας να ανανεωθεί οικονομικά και έξυπνα.

Χρώματα χτυπητά

Επιρροή από ηλιοβασίλεμα είναι η παρακάτω ιδέα η οποία εμφανίστηκε φέτος στις εβδομάδες μόδας και έδειξε οτι θα ακολουθηθεί δεόντως διότι δίνει μια έντονη παρουσία και σας κάνει αμέσως να ξεχωρίζετε. Από το επίσημο φόρεμα σε γάμο ή βάπτιση μέχρι το casual , θα βρείτε σίγουρα τρόπο να το προσαρμόσετε στα μέτρα σας είτε συνολικά είτε ως τόνο στο υπόλοιπο ντύσιμο σας χρησιμοποιώντας κάποια αξεσουάρ αυτών των αποχρώσεων.

Ρίγες γραμμές και σχήματα

Μια πάρα πολύ καλή τάση για φέτος έχει σχέση με τη γεωμετρία. Ασχετα αν σας άρεσε ως μάθημα ή όχι , φροντίστε να συμπεριλάβετε στα φετινά Ανοιξιάτικα ρούχα σας κάτι από αυτήν. Γραμμές παράλληλες, διασταυρούμενες, κύκλοι , τετράγωνα είναι χρήσιμα πάνω στα υφάσματα που φοράτε. Διαλέξετε το χρώμα που θα σας πηγαίνει ανάλογα με την περίσταση αλλά αφήστε τα σχήματα να δείξουν την ενδυματολογική σας άποψη.

Mπουφάν και ζακέτες

Θα πει κανείς οτι το μπουφάν και η ζακέτα δεν είναι κατ’εξοχήν Ανοιξιάτικο κομμάτι. Σωστά; Λάθος ! Είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι το οποίο θα μπορέσει να μας ζεστάνει “τόσο όσο” στις πρώιμες ημέρες της Ανοιξης και θα μας δώσει λύσεις για πιο καθημερινό ντύσιμο. Το μπουφάν φέτος δείχνει να έρχεται σε κάθε μορφή και σχήμα. Υφάσματα και δέρματα είναι αποδεκτά σε όλα τα χρώματα.  Αν παραμείνετε σε λίγο πιο κλασσικές γραμμές και αποφύγετε πολύ μοντέρνα κομμάτια, η ντουλάπα σας θα απολαύσει για χρόνια αυτή την επένδυση.

Το δίχτυ του Ψαρά

Το διχτυωτό επιστρέφει και πάλι, δεν ξέρω αν έφυγε και ποτέ. Οι σχεδιαστές προτείνουν για φέτος ρούχα που να περιέχουν διχτυωτά τμήματα ή και ολόκληρα κομμάτια από διχτυωτή υφή. Συνδυάστε τα με τα ανάλογα ρούχα και δώστε τον δικό σας τύπο ανάλογα με το χρώμα το σχήμα και το μήκος. 

Εξω οι ώμοι !

Αναμφισβήτητα ο ώμος είναι από τα πιο ελκυστικά σημεία πάνω σε μια γυναίκα. Γι αυτό λοιπόν τολμήστε το ρούχο αυτό σε όποια μορφή θέλετε. Οι γκουρού της μόδας έδωσαν το σύνθημα για φέτος. Εξω οι ώμοι ! Είτε αυτό είναι ένα strapless μπλουζάκι είτε ένα φόρεμα, βάλτε οπωσδήποτε στο πρόγραμμα να φορέσετε φέτος ένα αμάνικο και δεν θα το μετανιώσετε. Η ηλιόλουστη Ανοιξη επιβάλλει την αποκάλυψη των ώμων.

Εμείς σας δείξαμε τι παρουσιάστηκε φέτος τον Χειμώνα στις πασαρέλες του εξωτερικού για την Ανοιξη του 2016. Εσείς βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και φορέστε το κατάλληλα γιατί όπως πάντα λέμε μέσα από αυτές τις στήλες… Το καλύτερο ρούχο είναι αυτό που σας πάει. Ολα τα άλλα είναι απλώς ιδέες και κατευθύνσεις για να φτιάξετε το δικό σας στυλ.